終わり-*

*Sluuut.
Jaa, jag tror inte det finns så jättemycket mer att säga om vår resa nu.
Eller jo, det är klart det finns. Massor. Men inget som jag kan visa er med bilder och text tror jag, utan det är väl mer känslan av den enorma glädjen som finns i att kunna vara på en plats som man älskar så mycket med personer som man älskar så mycket. Åh rosa fluff.
Hur som helst. Jag har gjort en video där jag sammanfattat lite allt möjligt som jag har filmat under tiden vi var där ! Inte så mycket Japanskt landskap och så, mest vi som flummar runt. ♥
Skicka in lite kommentarer och frågor om det är något ni vill att jag ska skriva om så kommer det !
Har ju mitt inlägg med lite ord och fraser på japanska som jag tycker är användbara som jag SKA slänga ihop, jag lovar, haha.
Hur som helst. Här har ni videon, enjoy.
Over and out ! ~

秋葉原*

*Akihabara.
Eftersom det var Nanas första besök i Japan, och eftersom det är underbart kul och rätt exotiskt så var vi självklart också på ett besök i elektronik-, spel-, manga- och nörddistriktet nummer 1 - Akihabara, innan vi lite senare på kvällen drog till Chiba för att i mitt fall hälsa på min bästa vän Asuka och i C, Nanas och Karrås fall bowla med Cs klasskompisar. Personligen är jag ganska så väldigt så hemskt dålig på att bowla, så jag var ganska lättad när Asuka var ledig och kunde vara med mig istället. Jag hade saknat henne så mycket. ♥
Madoka Magica-reklam. ♥
Random spelbutik och den massiva K-ON!-hyllan det fanns inne på Animate. Älskarrrr K-ON!, så mysig anime. ♥
Den obligatoriska purikuran. Asuka är verkligen sötast i världen, hon tog hand om mig hela mitt år, och nu har hon dessutom blivit ännu snyggare ! Nä nu ska jag gå och maila henne.
Over and out ! ♥

マジッスか?*

Seriöst ?*
Nu har jag fått flera klagomål att jag inte uppdaterar tillräckligt ofta, men ni får ju peppa mig lite ! Går omkring här och tror att ingen läser eländet, haha. Ge mig gärna tips på vad ni vill läsa så ska jag försöka fixa det, sådant älskar jag. ♥
Börjar få lite slut på japanresan, men kommer sedan att låta den här bloggen stå tills det händer något nytt. Däremot kommer det förmodligen att hända grejer här: http://toriko.blogg.se/
Jag har INGEN aning om vad jag ska skriva om där, men tro det eller ej, trots min låga uppdatering så tycker jag att det är så otroligt kul att blogga, och om jag bara lär mig att gräva fram lite intressanta saker om alla projekt jag hoppar in i, allt motstånd jag trillar in i och alla villovägar jag ramlar in på. En liten lagom hög med random lär det väl bli, lite mer jag och lite mindre Japan, för er som är intresserade. Den fantastiska http://sempereadem.blogg.se/ håller på att hjälpa mig att fixa en tjusig design ! Hoppas ni ser fram emot det !
Hur som helst. Idag tänkte jag dra lite om en av mina favoritsaker, utöver fina kläder, musik, min primadonnafamilj ( Nana, C och Karrå ), fantastiska vänner, japanska språket, superhjältar och allt annat som dagligen slåss om min uppmärksamhet - MAT.
Japansk mat är helt otrolig, jag förstår mig verkligen inte på er som inte tycker om det japanska köket, det finns SÅ MYCKET att välja på och allt är så gott ! Förutom möjligvis Natto. Jästa sojabönor som ser ut som alien-ägg med extra slime. Blä.
Vad jag däremot förstår mig på är det faktum att jag gick upp typ 10 kilo när jag var i Japan på utbyte. Illa, haha, men gottt.
När ni är i Japan, och ni är hungriga, är det det här ni ska leta efter. Okonomiyaki. Det är lite som en .. Pizza, pannkaka, rösti .. Typ kål, majs, lök, ägg, kött andra grönsaker, lite vad du vill, stekt och toppat med torkade fiskflagor, sjögräs och majonäs. Själva namnet stavas お好み焼き och tecknerna står för typ "saker-du-gillar-stekt". Ni fattar grejen. Men var riktig hungriga när ni ska äta det för ni kommer vilja äta mycket.

Gillar ni sötsaker så är Japan också rätt ställe för er. Banan/choklad/glass/cornflakes-bomb på Jonathan's i Harajuku fick godkänt av Nana.♥
Fast gillar ni sött så är det dödsviktigt att ni tar och letar upp Angel Hearts i harajuku och äter deras Crêpes. Seriöst, ni kommer ångra er annars. Ligger lite längre än halvvägs nerför Takeshita doori, om man kommer från stationen.
Och självklart - missa inte rullbandssushi. Vi lyckades efter ett tag hitta ett jättefint ställe nära 109 i Shibuya, tyvärr kommer jag inte ihåg vad det hette .. Men hur som helst så heter rullbandssushi på japanska "kaiten-sushi" !
Det är superbra, kostar runt 8 kr per tallrik, och då får man oftast två bitar ! Så man kan äta såhääääär mycket utan att det blir särskilt dyrt !
( Bild lånad från fashionsquid.blogg.se )
Melonbröd ♥
Och det här åt vi på Golden rush i Harajuku, på Takeshita Doori ( typ ) .... jag har underskattat hamburgare så, så, SÅ mycket. Bland det godaste vi åt under vår tid i Japan ! ( även den här bilden är snodd från fashionsquid.blogg.se )
Det finns så mycket mer som jag hade velat visa er !! Men jag har inte bilder på allt, som t.e.x royal milk tea, ( som jag för övrigt köpte hem tre påsar av .. ) min största last.. Men jag är lite trött, så vi skippar det, för jag tror ni fattar grejen.
Japansk mat är nice, jag kommer att skaffa en ny blogg någon gång snart och ja, så var det med det.
Dessutom håller jag på att peta ihop en video med klipp från hela japanresan ! Hoppas ni ser fram emot det ! ♥
Over and out ~

RSS 2.0