Tokyo

Hopphopp !
Länge sedan jag bloggade nu - ett bevis på att mitt sociala liv i japan kickat igång på riktigt nu.
Redan imorgon börjar ett tredagarsrace med endless activity bestående av;
Söndag; bjuden på klassisk koncert av Christians ( <--intern pil till Rose angående stavningen av det namnet ) värdfamilj
måndag; Senpai-människornas live ( senpai = äldre elev )
tisdag; Disney Sea med halva klassen, haha ~
Här kommer lite bildspam av vad jag gjort sista tiden;
Min värdmamma kom hem med de här små sakerna .. Fågelungar som ramlade ner från sitt bo och i huvudet på henne, har starkt emot att hon tog hem dem istället för att försöka få tillbaka dem, men whatever, nu har de fått fjädrar och är MYCKET sötare, och börjat flyga, så det är snart dags att släppa iväg dem.
Tokyo, söt Rilakkuma-butik, Rilakkuma är en björn som är lite som Hello Kitty, ett sött, populärt varumärke i japan. ( kuma betyder björn )
Värdmamma, värdsyster, värdbror som äter Tayaki ( once again, google is yer friend. )
Mizame = det där genomskinliga på pinnen är som .. Tänk er rent socker, fast inte lika sött, kletigt, gummiaktigt och supersegt på samam gång, nomnom, det här köpte jag och Na-chan ( värdsyster ) i Asakusa.
Asakusa ~
Random coolt postkontor
Tyckte det var lite kul att de stavat med ö utan att veta om det, haha ~
Random streetshot ~
Asahi-företagets huvudbyggnad.
Någon som med hjälp av byggnadens färger och form kan gissa vad Asahi är för ett företag ?
( Cornelia, Karolina, ni är BANNLYSTA från att avslöja något. )
Till alla disneyälskare;
Mulan ftw. <3
Asakusa ~
Mer asakusa~
ÄNNU mer Asakusa ~
.. Asakusa ..
Hahaha, jag och min värdsyster hittade en sådan där liten gubbe man kan sticka huvudet i, passar henne, elelr vad säger ni ?
Själv blev jag lite skev .. Men den var så liten, jag var tvungen att böja mig tre km för att nå ansiktshålet .. Suck, japan är inte ett land designat för folk över 170 cm ..
Om ni NÅGONSIN åker till japan eller SER den här drycken någonstans; VIK HÄDAN.
Själva drickan är helt okej, men bollarna på bottnen smakar .. Ja, det går inte att beskriva, och det känns som att ha hela munnen full med sniglar.
Sofia, du vet ju ..
Tokyo Tower at night var resans mål !
Just den dagen så var det upplyst med blåa ljus istället för orangea eftersom japan hade en fotbollsmatch den kvällen, superfint. 
Tokyo at night ~
Insidan var också blå !
haha, min värdmamma är inte så skicklig med kameran ännu ..
Mer Tokyo at night ~
Dagen avslutades på ett litet .. Halvmysigt hotell, men de hade Yukatas till pyjamas att erbjuda, och Beatles hade tydligen bott där innan, så det fick duga, hahaha.
Det var min Tokyoresa och allt för mig atm.
Over and out ! ~

Materiell, musikalisk kärlek

Idag skulle jag egentligen ha varit på Tohoshinkis konsert om allt gått som det skulle .. Istället tillbringade jag min dag med ännu ett välgörenhetsprojekt, där jag bland annat pratade med en världskänd surfare, haha.
Det ska jag skriva om när och om jag får några bilder därifrån.
Istället ska jag rapportera vad jag gjorde efter det;
Jag hade tänkt att använda min värdfamiljs jättesupermegaultragamla gitarr som stått still i typ trettio år, men strägarna var helt lösa och trasiga, så att byta dem var ett måste, men det visade sig att den var så gammal att det inte ens gick att göra det längre, haha.
Men då, mina damer och herrar, tog ödet tag i saker och ting.
Jag blev ju jättebesviken, men kunde inte låta bli att gå runt och kika i en så hightec musik affär, och då såg jag någonting stå lite halvt undanställt i ett hörn.
En stålsträngad gitarr med mörkblå lack som var nersatt med 600 kr pga en ynka liten stackars repa på baksidan.
Så jag bad om att få prova att spela lite på den, men eftersom jag spelat gitarr i max ..  Tre veckor innan jag åkte från svenneland ( åh vad jag tycker synd om min värdfamilj när jag ska öva .. ) så slutade det med att butiks .. Människan som visade mig gitarren spelade upp en halv liten orkester för mig där i det där hörnet, och han sade att det var en jättebra gitarr och att han inte fattade varför den stod här och dammade, men det ändrade jag genast på.
Yes.
Jag är nu lite pengar fattigare och en gitarr rikare, och hur glad som helst.
Visst är den fin ? ♥
Over and out for now ! ~

Nightwalk .. .. ..

Okej.
I början av året så blev jag halvt manipulerad in till att ställa upp på ett event med min klass som kallas för Sponsored Night Walk, vilket betyder att man går 30 km ( ni såg rätt, trettio km ) mitt i natten, genom bland annat skog, berg, småstad, storstad, ingenmansland och ja, ni fattar grejen, och innan man gör detta så letar man reda på en sponsor, en människa som är galen nog att vilja ge en pengar för att man själv är ännu galnare och går så långt mitt i natten, och sedan så skänker vi dem pengarna vidare till sjuka barn i krigsdrabbade länder ( tror jag, jag fattade inte riktigt vad läraren sade när han förklarade, min japanska var så dålig då, haha .. )
Så ja .. Jag tänker inte gå in på detaljer angående vad jag fick gå igenom den natten, men .. Det var .. Jobbigt. Väldigt .. Svårt, haha.
Så ni får lite fina bilder istället, som vanligt.
Här började vi, alla var glada och fräscha.
( ja, alla försökte fly så snart kortet tagits, så det är lagom suddigt. och jag fick bara med tjejerna .. D: )
Kl 19:00 gick vi från Kamatori ~
rast, haha vad fina alla är, här har vi gått typ 15 km.
Mer rast, mer snygga faces, haha, Ohara-kun ser jättefin ut. xD
kl 04:50 når vi Oamis kust, och det .. Var KALLT, det var en hel timma tills bussen skulle komma, men vi var framme.
Hela gänget.
Jag kom hem kl halv åtta på morgonen, och mina fötter har mer blåsor än normal hud, jag funderade på att ta en bild på dem också, men bestämde mig för att det skulle skrämma bort för många läsare, haha.
Det var min natt igår ! ~
Idag var jag på karaoke med Joonas, Nikki och Asuka, det var .. Intressant, haha.
Over and out !

Kamogawa

Igår kom jag hem från två dagar i Kamogawa !
Jag fick ledigt på måndagen eftersom mina kompisar har testdagar mån-tis-ons, så jag har inte direkt något att göra, eftersom de bara sitter med näsan nere i papper och skriver tre km långa mattetal och kemiformler hela dagarna, haha.
I alla fall så åkte jag till en "riisoot", vilket är japanska för "resort", haha, vi bodde på ett jättelyxigt hotell ( så fort jag och Na-chan klev över tröskeln så började vi skrika och springa runt och fota och peta på allt och hoppa i sängarna etc etc, haha. ) alldeles vid havet, badade i varma källor som luktade misstänkt mycket ägg .. nom nom .. Ehr, åt AAAALLDELES för mycket ( det känns som om jag har stoppat i mig en liten bit av japans all skräpmat. ) och var allmänt galna.
Vi = jag, min värdsyster, min värdmamma och min värdmammas kompis.
Självklart står jag ivägen för det mesta av havsutsikten .. x'D
( TITTA MAMMA JAG LER MED TÄNDERNA. )
Utsikten utan en Olivia ivägen ~
Kvällen. ( den här bilden fick jag order om att krympa lite, min värdmamma ser rätt rolig ut på den, haha )
Morgonen ~
Morgonen ~
Det var så himla mysigt att komma till havet igen, jag gick omkring och vadade runt i vattnet och önskade att jag tagit med mig bikini i alla fall en halvtimme, och mina japaneser stod och ropade på mig att jag skulle komma upp, att det var för kallt etc etc, men är man viking så är man !
Det svepte omkring tre stycken .. .. Jag har faktiskt ingen aning om det var örnar eller falkar, men rovfåglar var de i alla fall, och hur fina de än var så var jag SKITRÄDD att jag hade snubblat in på deras revir och att de nu skulle äta upp mig. Uschofy.
Sedan åkte vi iväg till ett annat ställe vid vattnet ~
Dagen avslutades med karaoke, och idag var det tillbaka till skolan som gällde.
Men eftersom jag slutade tidigt så är dagen ännu ung, så jag ska jobba vidare på en liten inspelning som förhoppningsvis kommer upp på youtube snart, och sedan ska jag springa iväg ut och leka hade jag tänkt, ska se om jag kanske kan gräva fram någon kompis som inte sitter och pluggar i dessa tider av prov större än alla våra nationella tillsammans.
Over and out ! ~

RSS 2.0